Calculator servicii contabile

Calculator Servicii Contabile. Completeaza campurile de mai jos si iti vom calcula tariful contabilitatii tale in doar cateva secunde.

Bun venit pe calculatorul de servicii contabile!

Tarifele sunt calculate cat se poate de exact insa pentru un tarif final din partea echipei noastre de experti contabili va rugam sa ne contactati.

Calculatorul pentru servicii contabile functioneaza pe baza documentelor pentru inregistrarile contabile.

Prin documente intelegem: facturi emise, facturi incasate, chitante, bonuri si extrase de cont.

Un aspect foarte important in stabilirea tarifelor pentru serviciile contabile este activitatea firmei si dimensiunea afacerii.

Calculator servicii contabile in functie de activitatea firmei

Un lucru important care nu poate fi calculat cu exactitate fara o discutie in prealabil este activitatea firmei unde avem avea servicii, comert si productie.

In general toate firma de contabilitate stabileste cel mai mic tarif pentru firmele care presteaza servicii chiar daca au acelasi numar de documente ca cele care practica comert sau productie.

Pentru firmele prestatoare de comert sau productie complexitatea contabilitatii creste, motiv pentru care si pretul se ridica cu pana la 60% chiar daca avem acelasi numar de documente ca la activitatea de servicii.

Calculator servicii contabile in functie de dimensiunea afacerii

Dimensiunea afacerii sau cifra de afaceri reprezinta un indicator important in contabilitate.

De asemenea nici acest aspect nu poate fi inclus in calculatorul de tarife pentru servicii contabile.

Cand vorbim de o cifra de afaceri de peste cateva sute de mii euro, vorbim si de o responsabilitate extraordinar de mare. Motiv pentru care se acorda mai mult timp si atentie acestor afaceri.

In toate cazurile, in orice firma si pentru orice antreprenor trebuie inteles ca rezultatul unui calculul de tarif pentru contabilitate nu ar trebui sa depaseasca 5% din cifra de afaceri.

Daca acest procent este mai mare, de cele mai multe ori volumul documentelor nu are relevanta fata de dimensiunea afacerii, respectiv afacerea mai mult consuma decat sa incaseze.

Cere oferta 0737 431 252