Termeni si conditii

In aceasta sectiune stabilim termenii si conditiilor pentru acceseaza si utilizarea site-ului accountingstudio.ro, pentru toti utilizatorii (orice utilizator care acceseaza prezentul web site)  si care in mod implicit se obliga sa respecte prezentul set de reguli.

Proprietate

Orice tip de continut (text, imagini, video, etc.) in cadrul site-ului web sunt proprietate privata si utilizarea lor de catre terti este interzisa.

Utilizare

Utilizatoriilor le este permis accesarea site-ului  pentru obtinerea de informatii, exclus fiind dreptul de a modificarea, prelua sau a intervenii asupra continutului acestuia.

Securitate

Detinatorul website-ului a luat masuri in ceea ce priveste securitatea site-ului folosind diverse softuri de antispam, antimalware, certificat SSL si protectie server-side pentru atacuri DDOS, FLOOD.

Orice actiune din partea utilizatorilor care poate afecta buna utilizare si securitate a site-ului tarifecontabilitate.ro nu este permisa si va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.

Date cu caracter personal

In conformitate cu Legea 677/2001, modificata ulterior si completata de Legea nr. 506/2004, datele cu caracter personal pe care un utilizator le poate avea inregistrare pe website vor fi folosite in mod sigur si transparent.

Detalii suplimentare pentru protectia datelor cu caracter personal se regaseste in sectiunea Confidentialitate si Cookies.

Modificari

Ne rezervam dreptul de a modifica continutul website-ului si serviciile puse la dispozitie utilizatorilor, cu sau fara notificare prealabila.