Tarife Contabilitate Influencer – Servicii de contabilitate influenceri

Tarife contabilitate influencer pentru veniturile obtinute din social media, alte platforme online si din alte activitati similare.

In zilele noastre, platformele de socializare si abilitatile creative pot contribui la generarea de venituri atat active, cat si pasive prin intermediul continutului creat si distribuit pe retelele de socializare.

Cu toate acestea, este esential sa retinem ca orice tip de venit, fie el sub forma de bani sau bunuri, trebuie sa respecte toate cerintele legale, inclusiv declararea si impozitarea corespunzatoare.

Contabilitatea pentru aceasta industrie este relativ noua in Romania, unde nevoia de un contabil cu experienta in mediul online este necesara, deoarece riscul de sanctiuni si amenzi din partea ANAF este ridicat.

Echipa noastra de contabilitate vine in ajutorul influencerilor care sunt la inceput de drum sau cu vechime si obtin venituri din activitatea lor pe anumite platforme precum Youtube sau TikTok.

Servicii complete de contabilitate pentru influenceri

Firma noastra de contabilitate ofera servicii complete de contabilitate si fiscalitate pentru influencerii care isi desfasoara activitatea ca SRL sau PFA.

De asemenea, ajutam influencerii care au venituri declarate sub forma drepturilor de autor cu calculul taxelor si depunerea declaratiei unice anuale.

Ce zic influencerii

Silviu Faiar, cu peste 150.000 de abonati pe platforma YouTube, a ales sa colaboreze cu un contabil pentru a gestiona plata taxelor.

Este dificil să gestionezi toată această parte fiscală fără ajutorul unui specialist. De aceea, majoritatea creatorilor de conținut, inclusiv eu, optează pentru înființarea unui SRL, unde aspectele fiscale sunt mult mai simple„, a declarat Faiăr pentru Euronews.

Tarife contabilitate influencer

Tarifele percepute de echipa noastra sunt accesibile si corecte fata de volumul de lucru al fiecarui client.

Tarifele incep de la 200 de lei lunar pentru contabilitate SRL sau PFA. O oferta finala de pret o puteti obtine numai dupa o discutie cu unul dintre expertii nostri contabili.

Pentru mai multe detalii si oferte de pret pentru contabilitatea influencerilor, va rugam sa ne contactati.

Ai nevoie de mai multe informatii sau o oferta de pret pentru contabilitate?

Ne poti contacta folosind una dintre optiunile de mai jos.

Sau ne poti trimite o cerere pe email folosind formularul de mai jos.

    Cere oferta contabilitate
    Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.