Tarife servicii contabilitate ONG (Organizatii Non-Guvernamentale)

Tarife servicii contabilitate ONG

Tarifele pentru serviciile de contabilitate la ONG-uri pot fi calculate folosind calculatorul nostru de tarife contabilitate sau ne puteti contacta telefonic sau prin email.

Aplicatia tarifecontabilitate.ro este reprezentata de o echipa de experti contabili cu experienta in toate formele juridice si pentru orice tip de activitate.

Suntem la zi cu toate schimbarile legale care se aplica pentru contabilitatea Organizatiile Non-Guvernamentale, motiv pentru care suntem alegerea ideala ca partener financiar-contabil. Pentru a afla mai multe despre compania noastra accesati acest link.

In acest articol vom discuta pe scurt despre:

 • Ce este un ONG;
 • Contabilitatea ONG-urilor;
 • Tarife contabilitate ONG.

Ce este un ONG?

Definitie Wikiepdia:

O organizație neguvernamentală (abreviat ONG) este o instituție care lucrează independent față de activitatea guvernului, deși unele ONG-uri
sunt parțial sau integral finanțate de acesta. Helmut K. Anheier estimează numărul organizațiilor neguvernamentale internaționale la peste 40.000

Termenul „ONG” nu este întotdeauna folosit în mod consecvent. În unele țări, termenul ONG este aplicat unei organizații care, în altă țară, ar fi numită oganizație nonprofit și viceversa.

Partidele politice și sindicatele sunt considerate ONG-uri doar în unele țări. Există multe clasificări diferite ale ONG-urilor în uz. Cea mai comună focusare este acordată „orientării” și „nivelului de funcționare”. Orientarea ONG-urilor se referă la tipul activităților pe care le desfășoară. Aceste activități ar putea include:

drepturile omului,
protecția mediului,
îmbunătățirea sănătății,
dezvoltarea muncii.

Afla mai multe pe Wikipedia.

Contabilitatea ONG-urilor

Contabilitatea Organizatiilor Non Gurvenamentale este diferita fata de cele mai cunoscute forme juridice (SRL, PFA, II,) si trebuie inteleasa
legislatia in vigoare care se aplica acestui tip de organizatie, dupa care interpretata si aplicata corect din punct de vedere financiar-contabil.

Evidenta contabila a ONG-urilor consta in:

 • Preluare & inregistrare documente primare;
 • Calcul impozit si a contributii;
 • Verificare conditii vector fiscal;
 • Declaratiile 390, 392, 100, 101, 112, etc;
 • Registru Jurnal, Inventar, Vanzari, Cumparaturi;
 • Calcul impozit anual;
 • Declaratii trimestriale, semestriale, anuale.

Tarife Contabilitate ONG

Tarifele pentru ONG-urile cu activitate economica sunt similare cu cele de la SRL-uri. Pentru cele fara activitate economica va trebui o discutie personala pentru a stabili un tarif corect.

Exemple tarife ONG:
Pentru ONG-uri cu volum mic de acte – de la 350 lei/lunar
Pentru ONG cu volum mediu – de la 550 lei/lunar
Pentru ONG-uri cu volum mare – de la 920 lei/lunar

Exemplele sunt generale si cel mai bun mod prin care va putem da cu aproximatie un tarif corect pentru dvs. este prin accesarea si folosirea calculatorului de servicii contabile si pentru un pret final va fi nevoie de o discutie cu unul dintre contabili nostri experti.

Ai nevoie de mai multe informatii sau o oferta de pret pentru contabilitate?

Ne poti contacta folosind una dintre optiunile de mai jos.

Sau ne poti trimite o cerere pe email folosind formularul de mai jos.

  Cere oferta contabilitate
  Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.